Reactie plaatsen

Reacties

Jamon & Jessica
9 maanden geleden

Wat hebben wij genoten! Nu net terug van 12 dagen Porlezza.
Huisje ziet er gezellig en knus uit. De airco was zeer fijn te hebben deze warme dagen het bed lag ook heerlijk.
De omgeving is perfect! Dichterbij het meer wil je niet hebben, je loopt zo het lekkere water in. Vriendelijke mensen op de camping en in het hoogseizoen praten ze zelfs Nederlands bij de receptie. Leuk dorpje op korte afstand en de natuur wat geweldig is dat!
Mooie wandelingen door de bergen gemaakt, er zitten meerdere routes van verschillende niveaus. Maar met goede wandelschoenen en een goede conditie zouden wij zeker Monte Grona aanbevelen, wat een natuur en wat een uitzicht!
Het contact met Erwin verloopt super vlot. Even een appje en Erwin reageert vaak binnen het uur. Ook voor suggesties voor leuke uitstapjes kan je hem altijd appen!
Al met al een top vakantie en geven wij deze plek echt een dikke 10!
Wij zijn normaal niet zo snel van het terug keren naar dezelfde locatie, maar deze plek sluiten we zeker niet uit, dus wie weet tot ziens!

Niels
2 jaar geleden

Dit is een heerlijk, sfeervol & gezellig huisje. Geeft perfect het gevoel van 'vroeger' maar dan gecombineerd met luxe van tegenwoordig, zoals een airco & TV met satelliet.
Staat op een hele korte afstand van het meer, op een gezellig maar rustig deel van de camping. Het zwembad is inbegrepen bij de camping maar het meer was warmer toen wij er waren, en dichterbij. Heerlijk gezwommen. Een deel is zandstrand waar de kids perfect zandkastelen konden bouwen!
De omgeving is droom-waardig: Het Como meer, Lugano meer en diverse bekende dorpen & steden allemaal vlak om de hoek. Je bent ook zo in Zwitserland. Zowel de imposante bergen als de kleurrijke tuinen & huizen zijn een genot om te zien
We kijken uit naar onze volgende keer, wanneer we weer heerlijk op de veranda kunnen zitten met een boek!